politikaManşet

Esra Yımaz Deva Partisinin Adayı.

Deva partisinin Ankara’da düzenlediği aday tanıtım toplantısında 51 belediye başkanı adayını tanıttı. deva partisi  Keskin belediye başkan Adayı Esra Yılmaz Oldu.

Esra yılmaz yaptığı konuşmada şöyle dedi; Keskin’de bazılarının ablası, bazılarının kız kardeşi, bazılarının kızıyım. 31 Mart yerel seçimlerinde Keskin belediye başkan adayıyım. Hep birlikte memleketimizi yönetmek için şu partili bu partili demeden bir rozetim olmadan Keskinimize hizmet için adayım. Ben bölmeye değil Keskinimizi birleştirmeye talibim.

Yerel seçimlerde sadece bir belediye başkanı değil, Keskincilik yapmak isteyen tüm kardeşlerimizi yanımıza davet ediyorum. Kırıkkale deki Keskinli hemşerilerim kardeşlerim, Ankara daki Keskin’li hemşerilerim ve memleketimizin güzel insanları kadınları ve gençleri ilçemizin kaderini hep beraber değiştirelim. bu yerel seçimlerde Keskin’imizle dertlenen her bir hemşerimize ihtiyacımız var. gelin bir olalım Keskin birlikte olursak güzelleşecek Neşet Ertaşın dedeği gibi derdini çekmediğimiz sevdanın türküsünü yakmadık biz, eğer keskinin türküsü yakılacaksa tüm hemşerilerimizle beraber yakacaz dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu