Manşet

Diyarbakır’da Başka, Yozgat’ta Bambaşka Bir CHP Görmeye Devam mı Edeceğiz:

CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek, ne yazık ki “Diyarbakır, Türkiye Kürdistanında tarihi bir şehir” diyerek CHP’yi HDP’nin bölücü siyasetiyle iyiden iyiye bütünleştirdi.

“Ne yazık ki…” diyorum, çünkü Atatürk’ün partisinin, Türkiye Cumhuriyetini kuran partinin bugünkü durumuna, her Türk Vatandaşı gibi ben de çok üzülüyorum. Partinin sembolündeki 6 oktan biri olan Milliyetçilik, bugünkü CHP yönetiminin elinde yerle yeksan edildi.

Geçen hafta Gürsel Tekin’in, “HDP’ye bakanlık veririz” çıkışının ardından şimdi de PM üyesinin bu açıklaması sonrasında amaçları, niyetleri, talepleri, hedefleri ve hatta kafalarının ardındaki hayalleri ortaya çıkan CHP yönetimine sormak gerek:

Hâlâ “6’lı Masa” masalını Türk Milletine yutturmak için türlü taklalar atacak mısınız, yoksa “masa altı” yaptıklarınızı millete itiraf edecek misiniz?

Diyarbakır’da başka, Yozgat’ta bambaşka bir CHP görmeye devam mı edeceğiz, yoksa delikanlıca çıkıp, “Bu partiden Atatürk ve getirdiklerini söküp attık” diyebilecek misiniz?

İnsanları “sahte Atatürkçülüğünüzle” kandırmaya devam mı edeceksiniz, yoksa “Bugün Atatürk mezarından kalkıp gelse bu partiden aday olamaz!” diyebilecek misiniz?

CHP içerisinde yer alıp samimiyetinden, vatanseverliğinden, milliyetçiliğinden zerrece şüphemizin olmadığı siyasetçiler, peki ya sizler, hâlâ o partide siyaset yapacak mısınız?

Ve bizlere Kırıkkale’de domates biber fiyatı üzerinden siyaset yapan, şehitler diyarı Kırıkkale’mdeki CHP’li arkadaşlar, siz de bu açıklamalara onay verebilecek misiniz, yoksa “Bu benim partim olamaz!” diyebilecek misiniz?

Ey Türk Milleti, işte tüm bu gerçekler ışığında, her türlü bölücü fikirler, en derinlerine kadar zerk edilmiş bir CHP’ye ve “masadaşlarına” ülke yönetimini emanet edebilecek misiniz?

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu