Manşet

Abalı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti.

MHP MDK Başkanı, Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk  öncülüğünde, MHP Kırıkkale İl Başkanlığına yeni atanan Av. Murat Abalı ve Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığına atanan Faruk Akbulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MHP Kırıkkale İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretine yüzlerce kişi katıldı.

İlçe Belediye Başkanlarının da katıldığı toplantıda Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tuner Alp Tekin “Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır diyerek çıktığımız bu kutlu yolda, yüce Rabbimden birliğimizin beraberliğimizin daim olmasını temenni ederim. Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren MHP MDK Başkanı, Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk ; gencinden yaşlısına  kadınından erkeğine Türk Milletinin öz değerlerinin hulasası olan Milliyetçi Hareket Partisinin güçlü olması, Türk milletinin ve devletinin güçlü olması demektir. Biz de teşkilatlarımızla ve teşkilat üyelerimizle birlikte, “Önce ülkem ve milletim…” anlayışıyla ileri, daima ileri gitmeye devam edeceğiz.

Milletvekilinden il ve ilçe yönetimlerine kadar; Kadın Komisyonundan Ülkü Ocaklarına kadar; İl Genel Meclisinden Belediye Meclisi Üyelerine kadar; İl, İlçe, Kadın Komisyonu ve Ülkü Ocaklarımızın yönetim kurulu üyelerine kadar birlik ve beraberlik içerisinde Milliyetçi Hareket Partisini hak ettiği seviyeye yükseltmek için gece gündüz çalışmaya yemin ettik” dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu