politikaManşet

Emanetiniz Emanetimiz.

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale’nin sorunlarını bildiklerini ve bu sorunları nasıl çözeceklerini dile getirdi.

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale’nin sorunlarını bildiklerini ve bu sorunları nasıl çözeceklerini dile getirdi.

Şehir genelinde anket sürecinin devam ettiğini ve anket üzerinde çalışmalarının bulunduğunu söyleyen Ulusoy, sürecin olumlu bir şekilde ilerlediğini seçim sürecinde en büyük rakiplerinin Cumhuriyet Halk Partisi olacağını söyledi.

EDS’nin kaldırılmasına yönelik aselsan ile ihale sürecinin içerisinde bulunduğunu belirten Ulusoy, 2023 seçim sürecinden itibaren EDS çalışmasının Kırıkkale merkezinde  durdurulduğu tek taraflı fesih hakkının bulunduğunu ve  yeni dönemde görevi devraldıklarında EDS’nin Kırıkkale genelinde çalıştırılmayacağını söyledi.

Şuan gelinen noktada eksiklerinin olabileceğini, şahsımla ekiple ve çalışmayla alakalı eksiklikler olabilir her şeyi bilen olmayacağız sorunları istişare ederek çözeceğiz diyen Ulusoy;  “Gayret ediyoruz herkese ulaşmaya çalışıyoruz seçim sürecinden umutluyuz, bu zamana kadar doğal ve dürüst biçimde çalıştık” dedi

Yapacakları hizmetlerle eleştirilmeyeceklerini ifade eden Ulusoy, “Sürekli istişare halinde olacağız” dedi.

 MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy,  medya temsilcileriyle bir araya geldi. Kırıkkale’nin sorunlarını bildiklerini dile getiren Ulusoy, vatandaşların kendisine vereceği başkanlık yetkisiyle birlikte bu sorunlara köklü çözüm getireceklerini  Öncelikli görevlerinin alt yapı olacağını vurgulayan Ulusoy, “ Yapacağımız bütün yatırımlar Kırıkkale halkı tarafından büyük memnuniyet oluşturacaktır. Yaptığımız hizmetler vatandaşlar tarafından eleştirilmeyecek. Çünkü herkesin fikri alınacak, istişare yapılacak ifadelerinde bulundu.

Belediyecilikte  15 yıllık tecrübesi olduğunu söyleyen Harun Ulusoy; Vatandaşlarımız bizlere başkanlık görevini verirse  bu emanete en iyi şeklide sahip olacağız.

Şehrimizin bütün sorunlarını çözmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Hiç bir zaman ötekileştiren olmayacağız. Vatandaşlarımıza kesinlikle  kapıyı kapatmayacağız. Belediye ve halk arasında örülen o duvarı hep birlikte yıkacağız. İnsanlarımıza belediyeciliğin, MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz.” dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu