GüncelManşet

Bülent Tekbıyıkoğlu’dan 19 Mayıs Mesajı

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Tekbıyıkoğlu yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yıldönümünü hep birlikte yaşamanın mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Milletinin kurtuluşu ve vatanın bölünmez bütünlüğü için 19 Mayıs 1919’da başlattığı hareketle, milletimizin sönmek üzere olan umutları canlanmış ve sonsuza kadar yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır.

Sevgili gençler …

Her şeyin hızla geliştiği ve değiştiği bir çağda yaşıyoruz. Bu hızlı gelişim ve değişim içinde ilimde, sanayide ve teknolojide vb. alanlarda sizin enerji ve heyecanınıza, sizin arzu ve hayallerinize, fikirlerinize, azim ve kararlılığınıza bu ülkenin ihtiyacı var. Bu doğrultuda sizlere düşen en büyük görev; bu kutsal vatanı geliştirerek tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. Çünkü bu vatan bizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, aziz milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu