GüncelManşet

Kırıkkalelilerden TOGG’a yoğun ilgi

Yerli otomobil TOGG’a Kırıkkaleli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Birçok vatandaş, TOGG’a binerek cep telefonu ile görüntü aldı.
Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, Kırıkkale’de vatandaşların beğenisine sunuldu.
TOOG’un direksiyonuna geçen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberinde AK Parti Kırıkkale milletvekili adayları Mustafa Kaplan, Ergün Tekin ve Muhammet Emin Avundukluoğlu, otomobille bir süre kentin cadde ve sokakları ile mahallelerinde gezinti yaptı.
Daha sonra Cumhuriyet Meydanı’na gelen Anadolu kırmızısı renkli TOGG, vatandaşlar tarafından alkışlarla ve ellerinde Türk bayraklarıyla karşılandı.
71 KB 001 plakalı otomobile yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, yakından inceledikleri aracın yanında hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı vatandanlar, aracın içine binerek büyük heyecan yaşadı.
TOGG’a özelliklede çocukların ve gençlerin ilgisi ise hayli fazlaydı.
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı gazetecilere yaptığı açıklamada, 60 yıllık hayalin gerçek olduğunu belirterek büyük memnuniyet yaşadıklarını söyledi.

TOGG’un yurt genelinde vatandaşların beğenisine sunulması dolayısıyla gururlu ve onurlu olduklarını belirten Saygılı, “TOOG, Türk milletinin kendi öz malı. Bunu biz yaptık. Ne kadar gurur duysak azdır. Rabbime şükürler olsun ki bu günleri görebildik. Kırıkkale halkının ilgisini görüyorsunuz. Nasip olursa çok daha bunların ilerisinde işler yapacağız. Kırıkkale’nin ilk TOGG’u. Devamı da gelecek. Bütün hemşehrilerime hayırlı olsun.” diye konuştu.

TOGG’u yakından inceleyen bazı vatandaşlar ise, duygulanarak gözlerinin dolduğunu, heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadıklarını ifade ettiler.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu