Manşet

Türkyılmaz Özür Diledi!

Yahşihan ilçesinde cadde ve sokaklarda oluşan çamur nedeniyle Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, açıklama yaparak halkından özür diledi.
Belediyeden yapılan açıklamada, “Yahşihan’ın bir kısmına asfalt atılırken, bir kısmına ise hava şartlarından dolayı atılamamıştı. Başkan Türkyılmaz yağışlar sonrası oluşan çamurlu yollardan dolayı vatandaşlardan özür diledi.” denildi.
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Kıymetli Yahşihanlı hemşehrilerim. Üretken Belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu yolda ilk icraatlarımızdan birisi altyapımızı baştan sona yenilemek olmuştu. Bu kapsamda siz değerli vatandaşlarımız ister istemez bazı zorluklarla karşılaştınız. 2021 yılında asfalta başlayacağımızın müjdesini verip, Kamu İhale Kanunu’nun 21/b pazarlık usulü ihale ile vermiş olduğumuz, Bayraktepe, Hacıbey ve Seyrantepe Mahallelerimizi kapsayan ihalemizdeki yollarımız tamamlanıp hizmete sunmuştuk. İvedilik arz eden durumlar göz önünde bulundurulup, yüzde 20 iş artışı kapsamına alınarak Yenişehir Mahallemizde 286. Sokak ve 259. Sokaklarda 1,750 metre duble yol çalışması tamamladık.”
“Ayrıca bu iş kapsamındaki 1,650 metre uzunluğunda olan Kazım Karabekir Caddesi ve Osman Gazi Caddesinde asfalt çalışmalarımız bitirilmiştir. Geri kalan cadde ve sokaklarımızda Kamu İhale Kanunu’nun 19. Madde açık ihale kapsamında iş başı yapan yüklenici firmamız tarafından hava şartlarının el vermesi halinde işlemine başlanması planlanmaktadır. Yani kısaca özetleyecek olursak, ihaleyi vermiş olduğumuz firma hava şartları elverince en kısa zamanda Yahşihan ilçemizin kalan kısımlarına asfalt atma işini tamamlayıp, sizleri çamurdan ve kötü yollardan kurtaracaktır. Kötü ve çamurlu yollardan dolayı siz değerli vatandaşlarımızdan özür diliyor, hepinize sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu