EğitimManşet

Eğitim Öğretim Dönemi Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi.

7 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde öğrencilerin ve okulların güvenliğinin sağlanması ve diğer tedbirlerin görüşülmesi amacıyla Vali Tekbıyıkoğlu başkanlığında geniş kapsamlı bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Vali Tekbıyıkoğlu’nun yanı sıra, Vali Yardımcısı  Vekili Ender Faruk Uzunoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili Erdal Akkuş, İl Jandarma Komutan Vekili Ahmet Kurşun, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüdaverdi Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş,  Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları ve STK Temsilcileri katıldı.

Önümüzdeki hafta başlayacak olan eğitim-öğretim sezonuyla birlikte eğitim camiasında varsa eksikliklerin tespit edilerek bu eksikliklerin bir an evvel giderilmesi ve yeni eğitim-öğretim yılının Kırıkkale’de sorunsuz tamamlanması yönünde okul yetkililerine talimatlarda bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, okul çevrelerinde güvenlik tedbirlerinin sıkılaştırılması ve okul servisleri ile kantinlerin sıkı denetlenmesi yönünde ilgili birimlere talimatlarda bulundu.

Vali Tekbıyıkoğlu ayrıca, okullarda koronavirüs hastalığının yayılım hızını düşürmeye yönelik tedbirlerin alınmasının önemine değinerek, salgınla mücadele konusunda okul müdürleri ve öğretmenlerin duyarlı olmalarını istedi.

Vali Tekbıyıkoğlu’nun konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okul güvenliğine yönelik alınan ve alınması planlanan tedbirler hakkında bilgilendirmeler yapılarak, değerlendirmelerde bulunuldu.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu