EğitimManşet

Vali Tekbıyıkoğlu, Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

 Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi ile birlikte öğrencileri karne gününde yalnız bırakmayarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
Türk Metal Sendikası Mustafa Özbek İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Vali Tekbıyıkoğlu’nun yanı sıra, Belediye Başkan Vekili Halil Danacı, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.
İlimizde 47 bin 560 öğrencinin bugün karne heyecanı yaşadığını aktaran Vali Tekbıyıkoğlu; “ 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. yarıyılında il genelinde 47 bin 560 öğrencimiz örgün eğitimde birinci yarıyılı tamamlamış olup karne alacaklardır. Çocuklarımızın karne heyecanını paylaşmak için buradayız. Bir dönemin sonuna geldik. Hepiniz çok çalıştınız. Öğretmeninizle, arkadaşlarınızla beraber güzel işler yaptınız. İnşallah 15 tatili iyi değerlendirip dinlenerek, hem biraz kitap okuyarak, hem de pandemi kurallarına uygun bir şekilde diğer sosyal faaliyetlerde bulunarak 2. döneme daha iyi bir motivasyonla başlarsınız.” dedi.
Karne dağıtım töreni sonrası öğretmenlerle bir araya gelen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek göstermiş oldukları fedakâr çalışmalar için teşekkür etti.
Öğrencilerin karnelerini dağıtan Vali Tekbıyıkoğlu, ayrıca öğrencilere kitap ve oyuncak hediye etti.
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu