GüncelManşet

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlarım.

15 Temmuz, sadece bir darbe girişiminin başarısızlığa uğratılması değil, aynı zamanda Türk milletinin birlik ve beraberliğinin, vatan sevgisinin ve demokrasiye olan inancının en büyük göstergesidir.

Ak parti Kırıkkale Millet vekili Mustafa Kaplan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde, milletimizin göstermiş olduğu kahramanlık ve fedakarlık destanını bir kez daha gururla hatırlıyor, o karanlık gecede, milletimizin iradesine, demokrasimize ve bağımsızlığımıza kasteden hain darbe girişimine karşı durarak şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.

Kırıkkale’miz, o gece gösterdiği birlik ve beraberlikle tarihimize altın harflerle yazılan bu destanın bir parçası olmuştur. Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara çıkarak demokrasisine ve bağımsızlığına sahip çıkmıştır.

15 Temmuz, sadece bir darbe girişiminin başarısızlığa uğratılması değil, aynı zamanda Türk milletinin birlik ve beraberliğinin, vatan sevgisinin ve demokrasiye olan inancının en büyük göstergesidir. Bu vesileyle, Kırıkkale’mizin kahraman insanlarına teşekkürlerimi sunar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlarım.

Gelecekte de ülkemize ve demokrasimize yönelik her türlü tehdide karşı aynı kararlılıkla duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunarım.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu