AjanskaleManşetpolitika

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Teşkilatında Önemli bir Değişim Yaşandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale teşkilatında önemli bir değişim yaşandı. Seçim sürecinde yapılan görevlendirmeler nedeniyle değişikliği elzem olan Balışeyh ve Yahşihan İlçe teşkilatlarının yeniden ataması yapıldı.

MHP Kırıkkale Tazeleniyor

ABALI YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ TANITTI

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, gerçekleştirdiği toplantıda sadece yeni ilçe başkanlarını değil, aynı zamanda yeni yönetim kurulu üyelerini de tanıttı. İl Başkanı Abalı, “Partimizin Kırıkkale teşkilatında önemli bir yenilenme sürecine girdik. Yeni atanan ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte daha güçlü ve kararlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

YAHŞİHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADEM DEMİREL ATANDI

Yahşihan İlçe Teşkilat Başkanlığı için yapılan değerlendirmeler sonucunda,  Adem Demirel ilçe başkanı olarak atandı. Demirel, uzun yıllardır partinin çeşitli kademelerinde görev almış camiada bilinen bir isim olmasının yanında İşletmeci yönüyle de kamuoyunda tanınan bir isim.

 

BALIŞEYH İLÇE BAŞKANLIĞINA AHMET GÜNGÖR ATANDI

Balışeyh ilçesinde ise Ahmet Güngör, ilçe başkanlığı görevine atandı. Güngör, partinin ilkeleri doğrultusunda çalışmalarıyla tanınan ve yerel halk tarafından sevilen bir isim olarak dikkat çekiyor. Balışeyh’teki bu tazelenme sahaya da olumlu olarak yansıdı.

 

Yapılan atamaların Kırıkkale’de MHP teşkilatına yeni bir dinamizm kazandırması ve partinin yerelde daha etkin bir şekilde çalışmalarına katkı sağlaması bekleniyor. Yeni görevlerine başlayan ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale’nin geleceği için azimle çalışacaklarını belirtti.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu