Ajans Kale

Tonga, 5. Kez Başkan

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçimleri gerçekleşti. Tek aday olarak seçime giren Köksal Tonga 1335 üyenin oyunu alarak 5’nci kez Başkanlığa seçildi.

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçimleri gerçekleşti. Tek aday olarak seçime giren Köksal Tonga 1335 üyenin oyunu alarak 5’nci kez Başkanlığa seçildi.

DİVAN SEÇİLDİ

Seçim Divan Başkanlığı ve üyelerin seçimi ile başladı. Divan Başkanlığına  Kasaplar  ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik seçilirken, üyeler ise Kuaförler Odası Başkanı Murat Birdal, Şoförler Odası Başkanı İhsan Paran, Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Oda Başkanı  Can Ahmet Uyar, Oto Sanatkarlar ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Pehlivanlı seçildi.  Seçim  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından  Odanın gelir giderleri üyelere okunarak ibra edildi.

DERTLERİNİZ DERDİMİZ

Seçimde güven tazeleyen Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga “4 yılda bir yapılan seçimleriniz öncelikle hayırlı olsun. Tek aday olduğunuz için seçimimiz biraz sönük geçiyor ama daha çok çalışarak sizlerin teveccühünü daha çok alacağız. 4 yılda yaptığımız olduğunuz görevleri  İbra ettiniz. 4 yıl yine dertlerinizi kendi derdimiz  gibi ilgileneceğiz. Pandemi de zor günler geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. İnşallah bu pandemiden en kısa sürede çıkacağız”dedi.

YÖNETİM KURULU

Köksal Tonganın yönetim kurulu şu şekilde oluştu. Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Ramazan Acar, Ömer Karagülle, Mustafa Demirel, Osman Cebeci, Sadettin Aslıyüce, Kazım Şansal, İsmail Erduran, Mehmet Atmaca Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Yılmaz Düzenli, Halil İbrahim Erduran, Mehmet Kayalak, Osman Mazıcı, Serdar Öcal, Mehmet Akyurt, Erhan Çetiner, Yusuf Koçak, Yasin Erdem, Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Ömer Özdoğan, İhsan Ersoy, Yunus Algan, Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Ahmet Şayık, Murat Aydoğan, Yunus Güvenç isimlerinden oluştu.

Exit mobile version